fbpx

Dezinsectie

Firma Dezinsectie
 • Respectam protocoale de dezinfectie conform standardelor europene, adaptate spatiului in care va desfasurati activitatea pentru a asigura un mediu sigur atat pentru angajati cat si pentru clienti;
 • Folosim numai substante avizate de Uniunea Europeana si Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, acestea nu sunt daunatoare pentru om si animalele si respecta standardele biodegradabile;
 • Nebulizatorul profesional bi-zonal utilizat de operatorii Clean Medical asigura acoperirea spatiilor mari, cu o distributie eficienta a agentului dezinfectant, inclusiv in zone greu accesibile (guri de ventilatie, aparate de aer conditionat, etc) si intr-un timp foarte scurt;
 • Nebulizatoarele portabile, de mici dimensiuni, asigura mobilitatea operatorilor nostri si permit accesul in spatii de mici dimensiuni (toalete, elevatoare, etc) pentru a efectua in cele mai bune si sigure conditii operatiunile de dezinfectie
 • In dotarea operatorilor Clean Medical se afla si o serie de atomizoare cu motor termic, ideale pentru igienizarea spatiilor exterioare, de mari dimensiuni – parcari, zone de acces in cladire, terase, etc

Firma de dezinsectie Clean Medical ofera servicii dezinsectie profesionale cu utilaje si solutii eficiente

 

Fie ca e vorba de un spatiu comercial sau de locuinta dumneavoastra, firma noastra de dezinsectie va pune la dispozitie solutiile ideale pentru controlul insectelor daunatoare.

Prin dezinsectie se intelege totalitatea mijloacelor prin care se previne si se combate aparitia si inmultirea insectelor (muste, furnici, tantari, gandaci, purici, capuse etc.) si a acarienilor.

Substantele pe care le folosim sunt avizate de Uniunea Europeana si de Ministerul Sanatatii, acestea nu sunt daunatoare pentru om si animalele de companie.

Dezinsectia se efectueaza la intervale de timp conforme cu specificul activitatii, variind intre 1-3 luni (conform cu metodologiile in vigoare).

Este necesara efectuarea curateniei la locul unde se face dezinsectia, inlaturarea surselor de hrana care pot fi accesibile insectelor taratoare pentru marirea eficientei, dar si aplicarea unor bariere fizice pentru insectele zburatoare (izolarea cu plase a geamurilor si usilor) pentru marirea eficientei operatiunii. Operatiunile, in prima faza, se repeta la maximum 18-21 zile din considerente pur biologice si in functie de remanenta. Nu se efectueaza concomitent activitatea de dezinfectie cu cea de dezinsectie, ordinea fiind urmatoarea: dezinfectia, dezinsectia, deratizarea la intervale de minim 1-2 ore.

Insecticidele sunt clasificate ca insecticide generale (universale – cu rezultate satisfacatoare pe toate categoriile de insecte), insecticide specializate (zburatoare sau taratoare) sau larvicide (antilarvare).

De ce este necesara dezinsectia?

Combaterea insectelor si a acarienilor are un rol foarte important pentru sanatatea noastra deoarece acestea pot transmite boli contagioase la om si la animalele de companie. Aceasta activitate este una deosebit de importanta si trebuie avuta in vedere de toata populatia.

Eliminarea insectelor taratoare (gandaci, purici, plosnite) este recomandat sa se faca pe tot parcursul anului. Daca ne referim la insectele zburatoare, combaterea acestora se va realiza in intervalul primavara-toamna, tinand cont de temperaturile inregistrate in acel moment.

 O problema serioasa este reprezentata de transportul inadvertent de tantari vii la bordul aeronavelor care sosesc din tarile tropicale in care bolile transmise de vector sunt endemice. Sondajele efectuate pe aeroporturile internationale au descoperit numeroase cazuri insecte vii, in special tantari, la bordul aeronavelor care sosesc din tari in care se afla malaria si arbovirusurile endemica. Au fost raportate specii de tantari in tari in care nu au mai existat anterior astfel de specii. O consecinta serioasa a transportului de tantari infectati la bordul aeronavelor a fost reprezentata de cresterea numarului de cazuri de „malarie” in Europa, America de Nord si in alte parti. Este foarte important ca aeronavele sa treaca printr-un proces de dezinsectie, mai ales daca provin din zonele tropicale.

Pret dezinsectie

Va oferim cel mai bun raport calitate/pret, toate eforturile noastre fiind indreptate spre satisfacerea nevoilor clientilor.

 

Va oferim tarife flexibile si avantajoase, am gandit un set de pachete personalizate, pe care le putem adaptata cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

 

Tarifele noastre includ:

 • consultanta de specialitate;
 • deplasare;
 • manopera;
 • substantele si materialele folosite;
 • certificat de executie a lucrarii si procesul-verbal de executie.

 

Numarul de etape de dezinfectare, dezinfectie sau deratizare, dupa caz, va fi stabilit de catre operatorii nostri in urma unei evaluari, in functe de care se stabileste si tariful interventiei.

 

Preturile pe care le-am stabilit sunt accesibile pentru toate categoriile de clienti. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Proceduri efectuate in cadrul serviciului de dezinsectie

 1. Eliminarea – In aceasta etapa se va aplica substanta prin pulverizare sau nebulizare in toate spatiile in care este necesara eliminarea insectelor.
 2. Prevenirea aparitiei – Cea de-a doua etapa se va realiza la un interval de timp dupa etapa descrisa mai sus si are rolul de a elimina ouale si larvele insectelor.

 

Etape ale procesului

 • Curatarea suprafetei pe care urmeaza sa se realizeze interventia;
 • Pastrarea ferestrelor inchise pentru un interval de 2- 4 ore, dupa realizarea interventiei;
 • Aerisirea spatiilor pentru eliminarea mirosului substantei folosite care a fost folosita.

Cui ne adresam

Ne adresam atat persoanelor juridice care desfasoara activitati comerciale, cat si celor fizice, care doresc sa beneficieze de aceste servicii de calitate si profesionale.

Ne desfasuram activitatea in toate judetele Romaniei, iar echipele noastre de interventie sunt tot timpul pregatite sa se deplaseze la solicitarea clientilor.

Solicita oferta