fbpx

Despre Clean Medical

Oferim cele mai bune servicii de dezinfectie si dezinsectie

Suntem o echipa de profesionisti care ne desfasuram activitatea in toate judetele Romaniei.

Viziunea noastra

Ne-am fixat ca si obiectiv prestarea unor servicii de calitate, in conditiile respectarii conditiilor de sanatate si securitate, atat pentru clienti, cat si pentru angajatii nostri.

Absolut toate substantele folosite de firma noastra sunt avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Astfel, societatea noastra se obliga sa evite utilizarea de substante chimice intr-un mod neprofesionist, solutionand si actionand inteligent prin minimalizarea risipirii substantelor si astfel protejand mediul.

Image Icon

Acoperire nationala

Vă putem ajuta cu soluții de curățenie, igienizare și dezinfecție în unități medicale de pe întreg teritoriul României, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Image Icon

Tarife avantajoase

Eficienta companiei noastre se bazeaza pe tarifele atractive, care reprezinta raportul ideal intre calitate si pret. Va oferim tarife flexibile si avantajoase, am gandit un set de pachete personalizate, pe care le putem adapta cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Image Icon

Profesionalism

Ne asiguram permanent ca angajatii nostri presteaza servicii de calitate. De aceea, personalul nostru participa la traininguri periodice pentru dezvoltarea abilitaților si competentelor profesionale.

Certificari Clean Medical

Dorim sa satisfacem cele mai exigente nevoi ale clientilor, tocmai de aceea respectam intotdeauna promisiunile pe care le-am facut si ne desfasuram activitatea in concordanta cu cerintele legale aplicabile.

Combatem daunatorii cu ajutorul unor utilaje si echipamente moderne in sectoare de activitate, precum cele care urmeaza: locuinte ale persoanelor fizice, spatii comerciale, unitati de cazare, unitati alimentare, depozite si hale, gospodarii, piete, spatii libere, unitati industriale, mall-uri, scari de bloc, unitati de administratie publica, subsoluri etc.

Conform statisticilor, exista o rezistenta din ce in ce mai mare a speciilor vectoriale de tantari la insecticidele piretroide (compus organic similar cu piretrinele naturale, care sunt produse de florile piretrine. Piretroizii constituie majoritatea insecticidelor comerciale de uz casnic). In plus, un numar tot mai mare de tari din Europa au introdus recent reglementari si restrictii care interzic utilizarea anumitor formulari de piretroid in dezinsectie.

Pentru realizarea unei dezinfectii eficiente, luam urmatorii factori in considerare:

 • spectrul de activitate si puterea germicida (tipul de microorganism, rezistenta microorganismelor);
 • natura microorganismelor pe suportul tratat;
 • prezenta de material organic pe echipamentul/suportul care urmeaza sa fie tratat;
 • natura suportului care urmeaza sa fie tratat;
 • concentratia substantei dezinfectante;
 • timpul de contact si temperatura;
 • susceptibilitatea dezinfectantilor chimici de a fi inactivati de diferite substante, asa cum este prevazut in autorizatia/inregistrarea produsului;
 • tipul de activitate antimicrobiana (bacterii, virusuri, fungi) din care rezulta eficacitatea produsului si efectul pH-ului;
 • stabilitatea produsului ca atare sau a solutiilor de lucru.

Pachetele de servicii oferite de catre compania noastra, se adreseaza atat institutiilor publice de stat, cat si persoanelor juridice, indiferent de domeniul de activitate.

Tarifele noastre includ:

 • consultanta de specialitate;
 • deplasare;
 • manopera;
 • substantele si materialele folosite;
 • certificat de executie a lucrarii si procesul-verbal de executie.

 

Numarul de etape de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare, dupa caz, va fi stabilit de catre operatorii nostri in urma unei evaluari, in functie de care se stabileste si tariful interventiei.

Pentru efectuarea unui serviciu care sa se ridice la standardele europene, personalul care utilizeaza in mod curent dezinfectantele trebuie instruit cu privire la noile proceduri sau la noile produse dezinfectante.

Cu ajutorul colegilor nostri de pe teren si al produselor pe care le folosim, aducem pe langa  oferta avantajoasa de preturi, o experienta care sa dea clientilor increderea ca au facut cea mai buna alegere.

 

Spuneti STOP daunatorilor! Contactati-ne si va vom oferi in cel mai scurt timp posibil cea mai buna oferta.

 

Pentru oricare dintre serviciile de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare noi suntem solutia potrivita. Analizam mai intai problemele cu care va confruntati, pentru ca mai apoi, sa luam impreuna cele mai bune decizii in crearea unui plan eficient de combatere a daunatorilor.