fbpx

Despre Clean Medical

Medical Cleaning Services

Viziunea noastra

Ne-am fixat ca si obiectiv prestarea unor servicii de calitate, in conditiile respectarii conditiilor de sanatate si securitate, atat pentru clienti, cat si pentru angajatii nostri.

Absolut toate substantele folosite de firma noastra sunt avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Astfel, societatea noastra se obliga sa evite utilizarea de substante chimice intr-un mod neprofesionist, solutionand si actionand inteligent prin minimalizarea risipirii substantelor si astfel protejand mediul.

Image Icon

Acoperire nationala

Vă putem ajuta cu soluții de curățenie, igienizare și dezinfecție în unități medicale de pe întreg teritoriul României, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Image Icon

Tarife avantajoase

Eficienta companiei noastre se bazeaza pe tarifele atractive, care reprezinta raportul ideal intre calitate si pret. Va oferim tarife flexibile si avantajoase, am gandit un set de pachete personalizate, pe care le putem adapta cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Image Icon

Profesionalism

Ne asiguram permanent ca angajatii nostri presteaza servicii de calitate. De aceea, personalul nostru participa la traininguri periodice pentru dezvoltarea abilitaților si competentelor profesionale.

Certificari Clean Medical

Dorim să satisfacem cele mai exigente nevoi ale clienților, tocmai de aceea respectăm întotdeauna promisiunile pe care le-am făcut și ne desfășuram activitatea în concordanță cu cerințele legale aplicabile.

Oferim cele mai bune servicii și soluții de curățenie, igienizare și dezinfecție în domeniul medical, atât pentru spații interioare, cât și pentru spații exterioare.

Suntem o echipă de profesioniști care ne desfășuram activitatea în toate județele țării și avem capacitatea de a oferi soluții și consultanță pentru aplicarea standardelor de igienă europene în toate tipurile de unități medicale.

Compania a obținut din partea Rina Simtex certificarea UNI EN 14065 cu privire la servicii de spălare, dezinfectare și impregnare cu detergent și dezinfectant a echipamentelor textile (Mopuri, lavete) în mașini de spălat profesionale.

Am introdus inovația prin sisteme automatizate de dozare și impregnare, trasabilitatea prin sistemul RFID (radio frequency identification), echipamente și ustensile profesionale tratate antibacterian, Hygiene Eye – monitorizare și control prin rapoarte, statistici generate de un soft dedicat SHS (Smart Hospital System). Trasabilitatea se realizează prin atașarea etichetelor inteligente RFID articolelor textile (Mopuri și lavete).

Analizam mai întâi problemele cu care va confruntați, pentru ca mai apoi, să luăm împreună cele mai bune decizii în crearea unui plan eficient de curățenie, igienizare și dezinfecție. Compania noastră vine în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor, indiferent de dimensiunea și localizarea lor, oferind cele mai bune și flexibile soluții.